İndiriyoruz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İndiriyoruz...

Film indirme

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Adminin Önerisi

YazarMesaj
batı
Admin
batı

Adminin Önerisi Empty
MesajKonu: Adminin Önerisi   Adminin Önerisi Icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 10:50 pm

Benim kullandığım bilgisayar asus marka minibook N280 işlemci,1.00GB,RAM,1024x768 monitör ve 8
saat pil ömrü olduğu için bu bilgisayarı seçtim Vatan Bilgisayar'da vatan card la 600TL civarına geliyor.
Bana kalırsa çok ucuz ilk alındığında XP yüklü oluyor ama windows 7 yi de kaldırıyor.
Telefona gelirse Sony Ericsson J105i modelini Teknosa'da 300 TL ye aldım.Bunu almamın nedeni ise
sonyericsson un çok iyi bir multimedya özelliği var aynı zamanda 300 liraya 3G li makina bulmak zor.
3G sayesinde Metro vb. yerlerde de çekiyor ayrıca 5-7 günlük pil ömrü var.
Modemi TTNET modem aldım arada sırada jet gibi indirmeler yapıyor 700mb yi 200KB/s gibi bişeyde indiriyor.
Adminin Önerisi Haz10
Aylık 50TL Limitsiz paket aldım ayda 15 GB kota yı aşınca sadece yavaşlıyor ekstra para falan yok
filehosting sitesi olarak (eğer rapidshare-hotfile-netload) seçenekleri varsa rapidshare i tercih ederim
onun dışında ducklad.com,x7.to gibi 500 mb civarı upload edilen siteleri tercih ederim söylediklerimin hepsi free user için olanlardır.(rapid maximum-200mb)free user de duckload.com vb.500mb maximum
http://filmindiriyoruz.yetkinforum.com

Adminin Önerisi
1 sayfadaki 1 sayfası